neděle 1. února 2015

Něco málo do začátku

Tak mám konečně blog.
Ještě s ním ani náhodou neumím pořádně pracovat a musím se hodně učit, objevit všechny ty možnosti. No ale blog už tedy existuje.

O čem blog bude?
Asi nakonec hlavně o jídle, vaření, kuchtění, kuchyňské alchymii. Hodně improivizuji a chci ukázat, že ta improvizace se dá naučit, že i z mála surovin vykouzlíte dobré jídlo. No a třeba vás něco inspiruje a přijdete s  něčím ještě zajímavějším


Chtěla bych dopředu varovat (možná by k tomu mělo být speciální zaklikávací okénko typu "souhlasím s podmínkami" ) že tady rozhodně nebudou žádné krásné stylizované fotografie. Jednak na to doma není prostředí, světlo ani kvalitní fotograf, jednak na takové srandičky není čas, je to takový spotřební blog s občasným povídáním, žádná speciální náročná jídla, jsem přecijen máma a potřebuju šetřit čas. A taky potřebuji aby to bylo zdravé a jedlé.

Taky tu nebudou recepty na českou klasiku. Nejsem na tohle dost schopná ani fundovaná a mám raději jídla, kterých příprava je jednoduchá. Taky maso není úplně moje parketa. Experimentuji ale se vším možným - cizokrajnou kuchyní, veganskou a vitariánskou nebo taky makrobiotickou. A moc ráda mlsám.

Nejsem rodilá Češka a má čeština občas pokulhává, za to se omlouvám
Tak už dost bylo povídání a hurá na to.

Žádné komentáře:

Okomentovat